Nasıl E İmza Alabilirim?

Nasıl e imza alabilirim?

Üniversitemizde çalışan (araştırma görevlisi kadrosu hariç) akademik personellere, yönetici kadrolarına (akademik ya da idari) ve Genel Sekreterliğin uygun gördüğü personellerin tümüne e-imza alımı yapılmaktadır.

Buna ek olarak SAÜ Araştırma görevlisi kadrosunda olup, Tübitak projesi dolayısıyla e-imza ihtiyacı bulunan personel için de e-imza alımı yapılmaktadır. Bunun için:

Arş. Görevlileri bağlı bulundukları birime (Fakülte MYO gibi)  “Tübitak projesi dolayısıyla e-imza ihtiyaçlarının karşılanması“  yönünde dilekçe ile başvuru yapmalıdır.

İlgili birim tarafından uygun görüldüğü takdirde, Genel Sekreterlik (Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına)  resmi yazı ile talep bildirilir ve e-imza alımı yapılır.